Audi FIS ski World Cup Åre 2020 - som aldrig blev av

Audi FIS ski World Cup Åre 2020 - som aldrig blev av

WC Åre 2020

Alpina världscupen skulle komma till Åre under v.11 och förvandla Åre till den alpina centrumpunkten i världen för 3 dagar.
Damerna skulle tävla i parallel slalom, slalom och storslalom under tre dagar och vi skulle samtidigt för möjligheten att kröna vinnarna i både dessa grenar och totala världscupen då världscupsfinalen i Cortina veckan efter hade blivit inställd pga Covid-19 redan.

Men dagen innan vi skulle ha första tävlingen kom så det tragiska beslutet från rigeringen att sammankomster över 500 personer blev förbjudet och vi tvingades med väldigt kort varsel ställa in alla tävlingar och torsdagen då vi skulle haft första tävlingen förvandlades snabbt tillö en dag med rivning och ihoppackning av allt som var uppbyggt.
Tråkigt att vi blev tvungna att ställa in men desto mer besluet fick sjunka in så var vi trygga i att vi hade tagit rätt beslut för alls säkerhet.

High Hope hade i detta projekt ansvar för området utanför tävlings zonen, det vill säga mixed zone, media, partners och den publika upplevelsen. 
Nedan på bilderna kan ni se hur arenan såg ut på torsdag morgon innan vi började riva ner allt. 

DJI_0091JPGDJI_0094JPGDJI_0096 2JPG

Nu jobbar vi hårt med att hitta nya projekt att ta tag i under vår/sommaren 2020. 

Tack för denna gång...

High five
//Patrik