Dohrns Exhibitions & Events öppnar i Åre tillsammans med High Hope event & kommunikation

Dohrns Exhibitions & Events öppnar i Åre tillsammans med High Hope event & kommunikation

Efter framgångarna med alpina VM har Dohrns valt att öppna ett lokalt kontor i Åre. ”Vi vet att det händer mycket i Åre framöver och ser här att det finns en lucka för oss att fylla som event- och monterproducent”, säger Stefan Dohrn, ägare av Dohrns Exhibitions & Events.

I samband med etableringen välkomnas Patrik Svärd till företaget. Patrik har en gedigen erfarenhet från eventbranschen och är ett välkänt ansikte för Åreborna. Under alpina VM var Patrik titulerad Sponsor Manager och arbetade nära Dohrns-teamet som då var totalleverantör till evenemanget. Utöver Patrik har Dohrns väletablerade kontakter med andra lokala produktions- och monteringsresurser, och Stockholmskontoret är aldrig längre än ett telefonsamtal bort.

59652271_2364126773638494_7099109022166417408_njpg

– Tillsammans skapar vi ett brett kontaktnät med hela den svenska fjällvärlden där Åre blir vår utgångspunkt i erbjudandet om event- och monterproduktion med unik fjällkunskap”, säger Patrik Svärd.

Att öppna ett lokalt kontor i Åre är helt klart en spännande satsning som inte bara baseras på att det händer mycket i Åre de närmsta åren. Vågar man blicka ännu längre fram i tiden så kan Åre bli en av huvudorterna om Sverige får vinter OS år 2026. Tidigare i år skrev Dohrns ett supplier-avtal med Stockholm 2026 och är idag med och bidrar i arbete för att få ett OS på hemmaplan.

– Att vi etablerar oss i Åre ser vi också som en fantastisk tillgång och möjlighet om vi skulle få fortsatt förtroende från OS-organisationen”, säger Stefan.

Arbetet med alpina VM är en svårslagen erfarenhet inom eventbranschen, världsmästerskapen i alpin skidåkning förblir världens största idrottsevenemang under 2019. Som totalleverantör till evenemanget stod Dohrns för alltifrån skyltar och läktarinklädnad , till byggnation och inredning av hela tre olika VIP-områden. Andra ansvarsområden var Sponsor Village, Medals Plaza, Media Center med flera. Resultatet kan ni se på Dohrns hemsida och sociala medier, eller varför inte kika på filmen här nedan.

Se film från Åre 2019


High hope Event & Kommunikation är väldigt tacksamma för uppdraget att etablera Dohrns kontor i Åre och ser fram emot en sommar/höst där fokus kommer att ligga på införsäljning av detta nya samarbete till lokala företag och evenemangen som kommer till Åre med omnejd.

Bästa,
//P