Modellfotografering för Swedemount

Modellfotografering för Swedemount

Hej,

Att i dessa tider ha förmånen att jobba med ett företag som Swedemount och deras produkter är tacksamt. Dom vågar satsa och vi tog tillfället i akt genom att skapa nya produktbilder åt dem för våren och sommarena webb, kampanjer & sociala medier. 
Nedan ser ni några smakprov på bilder från plåtningen och blir ni mer nyfikna på deras produkter så kika in på deras web: https://www.swedemount.com/sv

För mig som lever det aktiva liv jag gör här i Åre så är detta samarbetet något jag värdesätter högt då det ger mig en chans till att både använda bra kläder i rätt miljö och jag erbjuds en intäkt i form av dessa modelluppdrag. 
En dröm i en egen företagares liv :)


20200422-8Y1A1302jpg
Väderöarna jacket (L) + Lofoten pants (L)

20200421-8Y1A8972jpg
Lofoten shorts (L) + en ny hybridjacka som släpps inom kort

20200421-8Y1A9552jpg
Training 2in1 shorts (M) + training hybrid jacket (L)

Har ni några frågor om produkter eller passformer så skicka mig ett mejl på patrik@highhope.se så hjälper jag er gärna med det.

Ett stort tack till alla inblandade för denna gången.

High five 
//Patrik Svärd