Vinter 19/20 projekt, världscup x2

Vinter 19/20 projekt, världscup x2

Vintern 19/20 är på ingång och High Hope har precis rundat av Åre höstmarknad och påbörjat nästkommande projekt. Samtidigt som detta sker så kommer vi genomgå en förändring från egen firma --> AB.

Vi börjar med förändringen som sker i bolaget. Vi skall alltså gå från en enskild firma till ett aktie bolag och denna transformation kommer fortlöpa under hösten. Planen är att allt skall vara klart för att kicka igång det nya aktiebolaget från och med 1 jan 2020. detta är inget som kommer påverka projekt eller kunder, men det är ett nyttigt kapitel i vårt företagande liv då man lär sig nya saker hela tiden när man driver bolag. Kul och spännande med nya utmaningar.
AB bolaget kommer ta namnet HH Event AB , men allt med hemsida, mejl och liknande kommer ligga kvar i High Hope regi. Så inga direkta förändring ut mot gäst och kund, utan det blir bara bakom och på pappret.

Vinterns kommande projekt för HH Event att arbeta med är som rubriken hintar om, två olika världscuper i två olika sporter. Först ut är 
- Skitour 2020 
Uppdrag: HH Event har fått förtroendet att agera partner ansvarig för tour-bolagets partners. I detta uppdrag kommer vi vara kontaktperson för partner vad det gäller implementering av deras varumärke utanför tv-zonen. 
Upplägget med touren kan ni läsa mer om på deras egna web
- World Cup Åre 2020
Uppdrag: Under damernas alpina världscupen i Åre så har HH Event fått förtroendet att arbeta som projekt ledare inom organisationen med fokusering på marknad, sälj och genomförande av event med fokus på området nedanför mållinjen. Det vill säga områden utanför tävlingsarenan. 

Det roliga i båda dessa uppdrag är att det finns många synergier där ÅRE den största av dem, men att få chansen att genomföra ytterligare idrotts evenemang på denna nivå i vår hemmaby är för oss väldigt spännande. Vi ser fram emot uppdragen och en vinter full med jobb.
Jag kommer hålla er uppdaterade längs vägen och ge er inblick i arbetet när vi kommit lite djupare in i det.

DSCF5287jpg